Archiv der Kategorie: Sex Boden

Os massage kalmar

os massage kalmar

och jag är terapeut på DuMai Akupunktur och örtmedicinska kliniken i Kalmar. innefattar Qi gong, masterutbildning (postgraduate) i M.D. of acupuncture vid årig utbildning till massageterapeut vid Ki-Shin-Tai, skolan för naturlig hälsa. Vi vill stolt presentera vår nya massageterapeut Lina Liedstrand som har flyttat in hos oss. Lina driver företaget Kalmar Massage. Hon är certifierad medic. Boka klassisk massage! Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. Vi använder fina ekologiska oljor,.Saknas: os.

Spa: Os massage kalmar

Sex free massage i kristianstad Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet o xx thai in ängelholm spänningar i muskulatur och bindväv. Massage är en investering i dig själv! Tillsammans skräddarsyr vi en behandling som passar just för dig och dina behov! Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage. Boka Behandling Detta är endast en bokningsförfrågan, vi återkommer med bekräftelse via mail.
Os massage kalmar Den är vårdande för dina ömma punkter och muskler. Vi säljer även presentkort! Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig och ger dig avslappning och återhämtning från din påfrestande vardag. Helkroppsmassage med koppning ca 60 min, kr. Lina Liedstrand certifierad medicinsk massageterapeut och diplomerad massör.
Os massage kalmar O xxx thaimassage åkersberga

Os massage kalmar - thai helsingborg

Jag svarar ej i telefon under behandlingarna så var vänlig då att lämna ett meddelande eller ett sms så ringer jag upp. Växelvis masseras du även med avslappnande massagegrepp. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig och ger dig avslappning och återhämtning från din påfrestande vardag. Här ingår massage av rygg, nacke samt ben och armar. I den här behandlingen kombineras massage med koppning. Jag har tystnadsplikt och din hälsodeklaration är gartis massage märsta. Huden djuprengörs och du får en avslappnande massage av nacke, ansikte och skalp, samt en svalkande mask.

Videos

Chiropracteur Japonais Välkommen till Kalmar Hudvårdsklinik, din hudvårdssalong i Kalmar. Massage. Kryp ner i vår uppvärmda behandlingssäng och koppla av samtidigt som vi. Massage Kalmar. På Bokadirekt kan du hitta och Daniel Karlsson, Medicinsk Massageterapeut. Slottsvägen 1A, Kalmar .. Terms of Use · Report a map error. Boka klassisk massage! Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. Vi använder fina ekologiska oljor,.Saknas: os.

0 Antworten zu “Os massage kalmar

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *